Optimizacija za tražilice – Google optimizacija

Optimizacija za tražilice – Google optimizacija

Optimizacija za tražilice – Google optimizacija

Želite višu poziciju na Googleu i veću posjećenost vaših web stranica? Rješenje je optimizacija za tražilice

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i za svoje klijente radim optimizaciju web stranica za tražilice.

Moji klijenti su poduzetnici, vlasnici malih tvrtki, terapeuti, obrazovne ustanove i drugi koji posluju u raznim županijama. Svima njima je zajedničko da rade odličan posao, vole to što rade te svojim iskustvom i stručnošću služe svojim klijentima, kupcima i korisnicima stvarajući vidljive promjene.

Za svoje klijente radim optimizaciju, a također i oglašavanje na Googleu. Na taj način omogućavam da njihove web stranice imaju bolju poziciju na Googleu i budu vidljive pravoj publici. Moji klijenti tako dobivaju veću posjećenost web stranica i bolji poslovni uspjeh. 

U nastavku saznajte što obuhvaća usluga optimizacije i koje modele suradnje nudim, a za sva pitanja i ponudu pošaljite mi poruku!

 

Usluga optimizacije za tražilice

Ovisno o specifičnim potrebama i ciljevima koji se žele postići pomoću web stranica, nudim sljedeće usluge:

Optimizacija web stranica za tražilice, Expertiva Varaždin

 • POBOLJŠANJE SADRŽAJA WEB STRANICA – izrađujem kvalitetan i relevantan sadržaj na web stranicama koje će biti vidljive u Google tražilici.
 • PRIJEDLOG NOVOG SADRŽAJA ZA WEB I BLOG – dajem prijedloge za nove web stranice i nove objave na blogu, na temelju analitike.
 • IZRADA I UREĐIVANJE BLOGA – mogu vam pomoći izraditi blog na postojećem ili novom webu, dodavati i optimizirati novi sadržaj.
 • TEHNIČKA POBOLJŠANJA – u suradnji s kolegom programerom možemo ukloniti greške na webu, radimo dorade i dodajemo nove funkcionalnosti. 
 • OGLAŠAVANJE NA GOOGLEU – radim stručne i pouzdane oglase pomoću kojih ćete dobiti veću posjećenost vaših web stranica. 
 • NAJVEĆE PRILIKE ZA POBOLJŠANJA – na temelju analitike prepoznajem najbolje prilike za vaš internet marketing i pomažem vam da ih iskoristite. 

 

Optimizacija za tražilice (SEO optimizacija ili Google optimizacija) je jedan od najboljih načina da do vas dođu oni koji će biti sretni da su vas pronašli. Za najbolje rezultate potrebno je redovito poboljšavati web stranice uz optimizaciju za tražilice, iako je ponekad za veliki pomak dovoljna i samo manja dorada.

Preporučam da mi se javite da analiziram vašu konkretnu situaciju i predložim najbolje rješenje za vaše web stranice.

 

Optimizacija weba za tražilice – modeli suradnje 

Ovisno o specifičnoj situaciji i potrebama, možemo dogovoriti neki od ovih oblika suradnje:

 • JEDNOKRATNA OPTIMIZACIJA WEBA
  • Ovakva usluga će vam odgovarati ako imate jasan cilj koji možemo ostvariti kroz manje poboljšanje web stranice. Prvo ćemo dogovariti što želite postići i zatim odrađujem potrebne dorade.
 • OPTIMIZACIJA KROZ 3 CIKLUSA
  • Ovaj model suradnje je za vas ako želite povećati posjećenost svojih web stranica u okruženju gdje je konkurencija već poprilično vidljiva na Googleu. Prvo odrađujem dorade na web stranicama i zatim pratimo pomak na temelju čega dajem prijedloge za iduća poboljšanja, i tako 3 mjeseca zaredom. Ovaj model suradnje je najpopularniji među mojim klijentima jer na ovaj način ostvarujemo znatne rezultate.
 • KONTINUIRANA SURADNJA
  • Ovaj model suradnje je za one koji redovito mijenjaju i objavljuju novi sadržaj na svojim web stranicama. Za njih redovito obavljam optimizaciju postojećeg sadržaja i pomažem u pripremi novog sadržaja. Kroz kontinuiranu optimizaciju pomažem da postojeći sadržaj još više poboljšamo i kreiramo novi prema konkretnim potrebama tržišta.

 

Ako niste sigurni koji model suradnje bi vam najbolje odgovarao, javite mi se pa ćemo zajedno vidjeti. Pošaljite mi poruku!

 

Želite optimizaciju za vaše web stranice?

 google optimizacija za tražiliceCilj optimizacije je kvalitetan web koji dugoročno donosi idealne posjetitelje na web stranice. Na taj način pomažem da putem interneta ostvarite uspješnu komunikaciju sa postojećim i novim korisnicima. Prije svega, gledam što je najbolje za vašu tvrtku i za one kojima služite. 

Ako niste zadovoljni trenutnim izgledom, sadržajem i rezultatima vaših web stranica, javite mi se da napravimo optimizaciju za tražilice

Također vam mogu ponuditi i Google oglašavanje koje će dodatno poboljšati vidljivost vaših web stranica vašoj ciljnoj publici.

 

Veselim se pomoći vam da vas putem Googlea pronađu vaši idealni klijenti i korisnici! 

 

 

Pošaljite mi upit!