Oglašavanje na Google tražilici - Expertiva Varaždin

Oglašavanje na Google tražilici

Oglašavanje na Google tražilici

Oglašavanje na Google tražilici

Zanima vas najbolje oglašavanje putem internet tražilica? Na pravom ste mjestu jer nudimo oglašavanje na Google tražilici koje će Vašu ponudu staviti u ruke onih koji traže baš to što nudite! 

 

Prednosti koje donosi reklamiranje na Googleu

Oglašavanje na Google tražilici je najisplativiji oblik internet marketinga jer za prihvatljivi budžet dobivate sljedeće:

  • veća vidljivost na internetu,
  • veći promet na web stranice,
  • ciljano oglašavanje,
  • rezultati u konkretnim brojkama,
  • povećanje novih kupaca/klijenata!

 

Koliko košta oglašavanje na Google tražilici?

Cijena oglašavanja na Google tražilici se sastoji od tri dijela:

  • IZRADA OGLAŠIVAČKE KAMPANJE (jednokratno) – prvo radimo istraživanje pa na temelju saznanja iz istraživanja izrađujemo oglase koje radimo kreativno i sa konkretnim ciljem. Osmišljavanje i izrada nove oglašivačke kampanje ovisi o kompleksnosti, a cijena je već od 450kn (nema PDV-a). 
  • TROŠAK OGLASA (mjesečno) – oglašavanje plaćate po kliku, a cijena jednog klika može biti par kuna. Prema Vašim ciljevima i mogućnostima dogovorit ćemo mjesečni budžet koliko želite potrošiti, minimalno 1.000kn + PDV
  • VOĐENJE GOOGLE OGLAŠAVANJA (mjesečno) – za Vas pratimo i poboljšavamo oglase kako bismo ostvarili čim bolje rezultate, te na kraju svakog mjeseca dobivate izvještaj. Mjesečno vođenje kampanje ovisi o veličini kampanje, počevši od 1.000kn za jednostavnije kampanje pa naviše za veće kampanje (nema PDV-a).

 

VAŽNA NAPOMENA:

Oglas se naplati tek kad netko klikne i dođe na Vaše web stranice, a oglasi se prikazuju samo onima koji žele to što nudite. Zato su Google oglasi najisplativije oglašavanje na internet tražilicama!

 

Pošaljite upit

 

 

Ostvarite svoje ciljeve uz pomoć Google oglašavanja!

Ako želite povećati vidljivost Vaših web stranica i doći do prave publike, za to su najbolji izbor upravo oglasi na Google tražilici. Za oglašavanje koristimo Google Ads i druge napredne marketinške alate koji nam omogućavaju da radimo učinkovito oglašavanje na Googleu

Također Vam možemo ponuditi i oglašavanje na internetu što se odnosi na oglase na internetskim portalima. U većini slučajeva kombiniramo više oblika oglašavanja kako bismo ostvarili odlične rezultate u svakoj specifičnoj situaciji.

Ovisno o Vašim potrebama, predložit ćemo Vašu najbolju kombinaciju!

 

Želite biti prvi na Googleu?

Javite nam se već danas da dogovorimo oglašivačku kampanju za Vaše potrebe. Za sva pitanja i konkretnu ponudu kliknite na gumb ispod te pošaljite poruku putem obrasca na idućoj stranici.

Ili nazovite odmah na broj 091-513-2672 (Nikolina).

Veselimo se lansirati Vas na sam vrh Google tražilice!

 

Zatražite ponudu…