Oglašavanje na Google tražilici - Google Ads - Expertiva

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads

Želite oglašavanje na Google tražilici? Na pravom ste mjestu jer radim stručno oglašavanje na Googleu, za hrvatski i engleski jezik, koje će vašu ponudu staviti u ruke onih koji traže to što nudite.

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i za svoje klijente radim Google oglašavanje.

Moji klijenti su vlasnici malih tvrtki, poduzetnici, terapeuti raznih profesija, obrazovne ustanove i drugi koji posluju u raznim županijama. Svima njima je zajedničko da rade odličan posao, vole to što rade te svojim iskustvom i stručnošću služe svojim klijentima, kupcima i korisnicima stvarajući vidljive promjene.

Za svoje klijente radim oglašavanje na Googleu i poboljšanje web stranica. Na taj način omogućavam da njihove web stranice imaju bolju poziciju na Googleu i vidljive su pravoj publici, što donosi veću posjećenost web stranica i u konačnici veći poslovni uspjeh. 

U nastavku saznajte koje su prednosti i cijene za oglašavanje na Googleu, a za suradnju sa mnom pošaljite mi poruku!

 

Zašto je oglašavanje na Google tražilici bolje od drugih oblika oglašavanja?

Oglašavanje na Googleu (Google reklamiranje) je najisplativiji oblik internet oglašavanja jer za prihvatljiv budžet dobivate velike prednosti:

  • bolja pozicija na Googleu gdje ljudi traže ono što im treba,
  • veća posjećenost web stranica,
  • ciljano oglašavanje za točno određenu publiku,
  • konkretni rezultati u brojkama,
  • te ono najvažnije, do vas dolaze vaši idealni klijenti koji trebaju to što nudite.

 

Prava kombinacija oglasa za veću posjećenost web stranica

Ako želite povećati vidljivost i posjećenost vaših web stranica te omogućiti da vas pronađu oni koji traže to što nudite, započnite već danas s oglašavanjem na Google tražilici. Također prema potrebi možemo napraviti oglašavanje na internetu gdje prikazujemo oglase na internetskim portalima.

Najčešće kombiniram oba oblika oglašavanja da ostvarimo najbolje rezultate u svakoj specifičnoj situaciji i u okviru budžeta. Ovisno o vašim potrebama, predložit ću najbolju kombinaciju oglasa za vas. 

 

Koliko košta oglašavanje tj. reklamiranje na Googleu?

Sada dolazimo do jednog od najvažnijih pitanja, a to je koliko košta Google oglašavanje. Cijena oglašavanja na Google tražilici se sastoji od tri dijela:

  • IZRADA NOVE OGLAŠIVAČKE KAMPANJE (jednokratno) – prvo radim istraživanje te na temelju istraživanja izrađujem oglase koje radim kreativno i sa konkretnim ciljem. Osmišljavanje i izrada nove oglašivačke kampanje ovisi o kompleksnosti, a cijena je već od 750 kn (nema PDV-a). 
  • TROŠAK OGLASA (mjesečno) – oglašavanje plaćate po kliku, a cijena klika može biti par kuna. Prema Vašim ciljevima i mogućnostima dogovorit ćemo mjesečni budžet koliko želite potrošiti, minimalno 1.000 kn + PDV
  • VOĐENJE GOOGLE OGLAŠAVANJA (mjesečno) – za Vas pratim i poboljšavam oglase da ostvarimo čim bolje rezultate, a na kraju svakog mjeseca šaljem vam izvještaj. Mjesečno vođenje kampanje ovisi o veličini kampanje, počevši od 1.000 kn (nema PDV-a).

NAPOMENA: Plaćate tek kad netko klikne i dođe na Vaše web stranice, a oglasi se prikazuju samo onima koje odredimo kao ciljanu publiku. Zato su Google oglasi najisplativiji oblik oglašavanja.

 

oglašavanje na Google

1-2-3 ciljano oglašavanje na Googleu

A sada bonus opcija…

Ako želite internet oglašavanje koji će donositi rezultate dulje vrijeme, mogu vam ponuditi paket za ciljano oglašavanje na Googleu. To je paket usluga kojeg moji klijenti najviše traže jer im dugoročno donosi pravu publiku na njihove web stranice. Evo od čega se paket sastoji:

1. Marketinško savjetovanje

Prvo ću vam kroz savjetovanje pomoći da prepoznate tko su vaši idealni klijenti i odmah ćete vidjeti zašto vaše (vrlo vjerojatno već stare) web stranice ne odrađuju dobar posao. I tada ćemo kreirati vašu novu marketinšku strategiju kojom ćemo se usmjeriti na vaše idealne klijente.

2. Oglašavanje na Google tražilici

Izradit ću oglašivačku kampanju na Googleu koja će na vaše web stranice dovoditi vašu ciljanu publiku. U oglasima ćemo istaknuti po čemu ste drugačiji od konkurencije te ćemo pružiti sve ključne informacije koje će potaknuti interes onih koji traže to što nudite.

3. Optimizacija web stranica za Google tražilicu

Poboljšat ćemo postojeći sadržaj na vašim web stranicama i dodati kvalitetan novi sadržaj, uz dodatna poboljšanja. To je tzv. SEO optimizacija ili Google optimizacija, za koju ste sigurno već čuli. Sva ova ciljana poboljšanja će dodatno povećati promet na vaše web stranice. 

 

REZULTAT:

Vaše web stranice su vidljive na Googleu i dolaze Vam idealni klijenti! 

 

 


Što kažu moji klijenti:

“Moja topla preporuka za sve male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela su mi pomogla značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika

“Super, odlično je. Već dugo nisam srela nekog za kog sam imala osjećaj da mu je do određenog, mog cilja stalo barem kao i meni. Hvala Vam!”

M.M., vlasnica privatne zdravstvene ustanove

“Profesionalna personalizirana marketinška usluga koja daje rezultate! Toplo preporučujem Nikolinu svim ‘malim’ poduzetnicima.”

Isidora Vujošević, vlasnica obrta za lektoriranje


 

Moji certifikati i zadovoljni klijenti

O tome kako raditi učinkovito oglašavanje na Googleu i ostvariti željene rezultate uz prihvatljiv budžet i minimalne resurse, prikupljam najnovija znanja od tvrtke Google i drugih najvećih stručnjaka.

Najnoviji certifikat za uspješno položenu edukaciju sam dobila za Google Ads, te certifikat za Inbound Marketing od tvrtke HubSpot, jedne od vodećih svjetskih edukatora iz marketinga.

Uspjehe mojih zadovoljnih klijenata, kojima sam pomogla da postanu vidljivi na Googleu i da njihove web stranice dođu u ruke njihovih idealnih klijenata, kupaca, korisnika, pogledajte ovdje: Izdvojeni projekti.

 

 

Želite suradnju sa mnom?

Ako vas zanima Google oglašavanje ili 1-2-3 paket za ciljano oglašavanje, javite mi se već danas da napravimo vaše uspješno oglašavanje na Googleu. Za sva pitanja i konkretnu ponudu, kliknite na gumb ispod te mi pošaljite poruku putem obrasca na idućoj stranici, a ja ću vam se povratno javiti u najkraćem roku. Bit će mi drago čuti kako vam mogu najbolje pomoći. 

Ili me slobodno nazovite na moj broj mobitela: 091-513-2672 (Nikolina)

Veselim se učiniti vašu ponudu vidljivom na Googleu i povećati posjećenost vaših web stranica!

 

Pošaljite mi upit!