Google oglašavanje. Google Ads usluge 3u1 - Expertiva

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads usluge 3u1

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads usluge 3u1

Oglašavanje na Google tražilici – Google Ads usluge 3u1

Želite stručno Google oglašavanje za Vaše usluge? Na pravom ste mjestu jer nudim Google Ads usluge za ciljano oglašavanje na Googleu (hrvatski i engleski), koje će vaše web stranice staviti u ruke onih koji žele baš to što nudite.  

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i vlasnica sam obrta Expertiva, Varaždin. Moji klijenti su vlasnici obrta i mali poduzetnici iz Hrvatske i šire čija ponuda je bazirana na uslugama (ne fizički proizvodi).

Svi moji klijenti rade odličan posao, vole to što rade te svojim iskustvom i stručnošću služe svojim klijentima stvarajući vidljive promjene. Ja im pomažem da njihove web stranice budu vidljive na Googleu pravoj publici, da ostvare veću posjećenost web stranica i u konačnici veći poslovni uspjeh.

U nastavku saznajte po čemu je moja usluga drugačija i koja je cijena za oglašavanje na Googleu, a za sva pitanja pošaljite mi poruku!

 

 

Zašto je oglašavanje na Google tražilici bolje od drugih oblika oglašavanja?

Oglašavanje na Googleu (Google reklamiranje) je najisplativiji oblik internet oglašavanja jer za prihvatljiv budžet dobivate velike prednosti:

 • Veća posjećenost web stranica.
 • Konkretni rezultati u brojkama.
 • Ciljano oglašavanje za točno određenu publiku.
 • Veća vidljivost na Googleu gdje ljudi traže ono što žele kupiti.
 • Do vas dolaze vaši idealni klijenti koji trebaju baš to što nudite!

 

Po čemu je moja usluga drugačija?

Za razliku od drugih koji nude Google oglašavanje, ovo su moje prednosti: 

 • Ja nisam agencija. Ja sam Nikolina. 🙂 Moji klijenti cijene što me mogu dobiti na telefon i što smo u kontaktu.
 • Govorim jednostavnim rječnikom, kako kaže moj klijent: “S tobom mi je lako jer razumijem što mi pričaš!” 🙂 
 • Osim Google oglasa, radim i poboljšanje WordPress web stranica za bolje rezultate (o tome više u nastavku!).
 • Dajem prijedloge za poboljšanja i svaki Vaš euro pametno koristim.
 • Stručna sam i detaljna, ali volim da su stvari jasne i jednostavne
 • Vaš cilj je moj cilj. 

 

Moja usluga je za Vas ako: 

 • Svoj posao radite kvalitetno i imate zadovoljne klijente
 • Želite oglašavati Vaše web stranice koje nude usluge, ne fizičke proizvode. 
 • Želite oglase na Google tražilici, ne želite oglase na web portalima, gmailu, youtube videima i dr. 
 • Imate pristup u WordPress administraciju gdje je moguće uređivati sadržaj Vaših web stranica. 

 

 

Moja usluga je za Vas ako želite oglašavati web stranice koje nude USLUGE, ne fizičke proizvode.

(Za oglašavanje fizičkih proizvoda preporučam da potražite stručnjaka za ecommerce)

 

 

Koliko košta Google oglašavanje? 

Cijena oglašavanja na Google tražilici se sastoji od dva dijela. 

 

1. IZRADA KAMPANJE (jednokratno) 

Cijena za osmišljavanje i izradu nove Google Ads kampanje je 250,00 EUR (nema PDV-a). Preduvjet za izradu oglašivačke kampanje su kvalitetne web stranice na kojima su instalirani alati za praćenje konverzija. U cijenu je uključena priprema alata za praćenje konverzija. Ako su potrebna poboljšanja web stranica to radim po satnici od 25,00 EUR/sat (nema PDV-a). 

 

2. BUDŽET ZA OGLAŠAVANJE I VOĐENJE KAMPANJE (mjesečno)

Mjesečni budžet ovisi o cijeni klika i cilju kojeg želite postići, minimalno 200,00 EUR mjesečno + PDV. Budžet služi za plaćanje oglašavanja po kliku i uplaćujete ga službenom karticom direktno Googleu prije oglašavanja.  

Cijena za vođenje kampanje je 240,00 EUR + 10% budžeta mjesečno (nema PDV-a). Redovito za vas pratim i poboljšavam oglase da ostvarimo čim bolje rezultate. Na kraju svakog mjeseca šaljem vam izvještaj i dogovaramo plan za dalje na temelju analitike odnosno konkretnih brojki. 

 

*** VAŽNO *** Oglase prikazujemo samo onima koji traže i žele kupiti točno to što nudite, a plaćate tek kad netko klikne i dođe na Vaše web stranice. Zato su Google oglasi najisplativiji oblik oglašavanja!

 

 

Google oglašavanje 2023

Google Ads usluge 3u1

 
Kako biste dobili internet marketing koji će donositi rezultate dulje vrijeme, nudim vam kompletnu uslugu za ciljano oglašavanje na Googleu. To je paket usluga kojeg moji klijenti najviše vole jer im dugoročno donosi pravu publiku na njihove web stranice. 

 

1. Prikaz tvrtke na Google karti, Google Business Profile

Za vašu tvrtku mogu izraditi prikaz tvrtke na Google karti – tzv. Google Business Profile. Ako već imate profil, mogu ga poboljšati da iskoristite sve mogućnosti koje nudi ovaj oblik besplatnog oglašavanja na Google karti. 

2. Ciljano oglašavanje na Google tražilici

Izradit ću oglašivačku kampanju koja će sa Google tražilice dovoditi vašu ciljanu publiku na vaše web stranice. U oglasima ćemo istaknuti po čemu ste drugačiji i bolji od konkurencije te ćemo pružiti sve ključne informacije koje će potaknuti interes onih koji traže to što nudite.

3. Poboljšanje WordPress web stranica (Google optimizacija)

Poboljšat ćemo postojeći sadržaj na vašim web stranicama i dodati kvalitetan novi sadržaj, uz dodatna poboljšanja. To je tzv. SEO optimizacija za koju ste vjerojatno već čuli. Sva ova ciljana poboljšanja će dodatno povećati promet na vaše web stranice. 

 

REZULTAT:

Vaše web stranice su vidljive na Googleu i dolaze Vam idealni klijenti! 

 

 

 


 

Što kažu moji klijenti:

 

“Vidim veliku razliku, imam dosta posla, stvarno sam zadovoljan. Puno savjeta, puno truda, zahvalan sam ti na svemu. Hvala puno!”

Arsen Z., vlasnik obrta iz Istre

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika

“Topla preporuka za male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela pomogla su značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Najveća preporuka svim poduzetnicima! Nikolina je izrazito ljubazna, temeljita i ažurna. Suradnja nam traje 2mj a rezultati su fantastični. Ako zaista tražite kvalitetnu uslugu s fantastičnim rezultatima, ovo poduzeće je za vas! Zao mi sto nema više zvjezdica, jer ih zaslužuje 15 a ne 5!!”

Edis S., vlasnik auto detailing studia iz Zagreba

“Super, odlično je. Već dugo nisam srela nekog za kog sam imala osjećaj da mu je do određenog, mog cilja stalo barem kao i meni. Hvala Vam!”

M.M., vlasnica privatne zdravstvene ustanove

“Profesionalna personalizirana marketinška usluga koja daje rezultate! Toplo preporučujem Nikolinu svim ‘malim’ poduzetnicima.”

Isidora Vujošević, vlasnica obrta za lektoriranje

 


 

 

Moji certifikati i primjeri uspješnih projekata

O tome kako raditi učinkovito oglašavanje na Googleu i ostvariti željene rezultate uz prihvatljiv budžet i minimalne resurse, prikupljam najnovija znanja od tvrtke Google i drugih najvećih stručnjaka.

Najnoviji certifikat za uspješno položenu edukaciju sam dobila za Google Ads, te certifikat za Inbound Marketing od tvrtke HubSpot, jedne od vodećih svjetskih edukatora iz marketinga.

Uspjehe mojih zadovoljnih klijenata, kojima sam pomogla da postanu vidljivi na Googleu i da njihove web stranice dođu u ruke njihovih idealnih klijenata, kupaca, korisnika, pogledajte ovdje: Izdvojeni projekti.

 

 

 

Želite suradnju sa mnom?

Ako želite uspješno ciljano oglašavanje za Vaše web stranice i stručne Google Ads usluge, kliknite na gumb ispod te me nazovite. Ili mi možete poslati poruku sa kontakt obrasca ovdje: Pošaljite mi poruku!

Veselim se učiniti vaše web stranice vidljivima na Googleu! 

 

 

NAZOVITE ME ODMAH: +385 91 513 2672