Expertiva Varaždin - Internet marketing - Na pravom mjestu u prave ruke

O nama

O nama

O nama

Expertiva

Expertiva je obrt iz Varaždina kojeg sam osnovala 2015. godine sa ciljem da pomažem poduzetnim pojedincima da uživaju u radu za svoje idealne klijente.

Nikolina Tomašković

Nikolina Tomašković, vlasnica obrta Expertiva

Naziv “Expertiva” sam kreirala od riječi expert (stručnjak) i perspektiva. To odražava moju viziju da pomažem pojedincima da sagledaju svoju stručnost iz šire perspektive te da grade uspjeh na temelju onoga u čemu su najbolji i jedinstveni.

Svojim klijentima omogućavam da kroz ciljanu komunikaciju i kvalitetne stručne usluge, koje se temelje na njihovim jedinstvenim talentima i sposobnostima, ostvare poslovni i osobni razvoj.

Od početka sam bila usmjerena na marketing za one koji nude usluge. To su bili većinom mali poduzetnici koji nude usluge, kao i svi koji svojim djelovanjem povećavaju kvalitetu života i donose pozitivne promjene u životu ljudi i društvu općenito.

Više o mojoj dosadašnjoj karijeri možete pročitati ovdje: Nikolina Tomašković.

 

Vizija, misija i vrijednosti

Vizija

Expertiva je osnovana s vizijom da svi poduzetni pojedinci u Hrvatskoj uživaju u procesu uspjeha.

Misija

Zajedno sa kolegama i suradnicima potičemo i pružamo podršku pojedincima kako bi se orijentirali na ono u čemu su jedinstveni i najbolji te da na tome grade svoj uspjeh. Kroz marketinško savjetovanje i ciljanu marketinšku komunikaciju potičemo njihovo jedinstveno djelovanje za veću kvalitetu života.

Vrijednosti

Vrijednosti koje me vode u mom djelovanju su razumijevanje, jasnoća, relevantnost, svjestan odabir, doprinos drugima, olakšanje i radost.

Želja mi je da te vrijednosti prenosim i na druge, te da uživamo u razmjeni naših talenata na dobrobit svih!