O meni - Nikolina Tomašković, Expertiva

O meni

O meni

O meni

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i vlasnica sam obrta Expertiva. Trenutno živim u svom rodnom gradu Varaždinu, a nekad sam živjela u Zagrebu i kraće vrijeme u Americi.

Diplomirala sam smjer Marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ipak, najvrijednija životna i stručna znanja stekla sam kroz stručne i kulturne razmjene u raznim državama, na edukacijama, kroz humanitarne aktivnosti i živopisna putovanja diljem svijeta.

Nikolina Tomašković

Karijeru sam započela u producentskoj kući Val produkcija u Zagrebu. Vodila sam projekte snimanja TV reklama i bila vrlo uspješna u koordiniranju ekipe. Surađivala sam s najvećim korporacijama i marketinškim agencijama u regiji. Kao voditeljica marketinga u varaždinskoj softverskoj tvrtki Evolva kreirala sam marketing tvrtke iz nule. Za sustav upravljanja kvalitetom, koji je uspješno certificiran po normi ISO 9001, kreirala sam svu dokumentaciju. Tu je došla do izražaja moja usmjerenost na detalje, preciznost u radu i vješto korištenje informatičkih alata. Moja sposobnost prikupljanja relevantnih informacija i vještina prezentacije vidljivi su i u pripremi prijava za natječaje. 100% projekata za koje sam pripremala prijave za bespovratna sredstva je uspješno odobreno. Naročito sam ponosna što je elaborat koji sam pripremila za izradu promotivnih spotova, povodom pristupa Hrvatske Europskoj uniji, ocijenjen pozitivno uz posebne pohvale žirija.

Držim radionice iz marketinga putem interneta (online), na Akademiji za poduzetništvo na Pučkom otvorenom učilištu Varaždin i na Akademiji za obrtnike. Pišem članke za časopis Poduzetnik, Business Titans, Mentorica.biz i druge.

Nakon sve češćih upita prijatelja i kolega da im pomognem da budu uspješniji, osnovala sam obrt Expertiva.

 

ZAŠTO radim to što radim?

Moje vrijednosti su: dobrota, služenje drugima, promjena, relevantnost, svjesnost, iskrenost, poštenje, olakšanje, napredak i radost. Tim vrijednostima sam vođena u svom poslu, kao i onim u što vjerujem:

  • Vjerujem da je smisao života da služimo drugima i činimo pozitivne promjene. 
  • Vjerujem da je važno da radimo ono u čemu smo izvrsni i što volimo raditi. 
  • Vjerujem da informacija koju dobivamo na internetu mora biti relevantna i korisna. 

 

KAKO donosim promjenu?

  • Marljive ljude, koji nude kvalitetne i korisne usluge i proizvode, činim vidljivima onima kojima upravo to treba da riješe svoje probleme.
  • Donosim relevantan sadržaj onima koji od tog sadržaja mogu imati koristi.
  • Pomažem mojim klijentima da služe svojim idealnim klijentima. 

 

A ŠTO točno to ja radim?

  • Osmišljavam i vodim ciljano oglašavanje na Google tražilici na hrvatskom i engleskom jeziku.
  • Radim dorade i poboljšanja na web stranicama, za hrvatski i engleski.
  • Pružam marketinško savjetovanje i edukacije za ciljani marketing.

 

Expertiva 

Obrt Expertiva sam osnovala 2015. godine i od tada pomažem poduzetnim pojedincima da služe svojim idealnim klijentima. Naziv Expertiva je nastao kao spoj riječi expert (stručnjak) i perspektiva, što je odraz moje vizije da pomažem pojedincima da grade uspjeh na temelju onoga u čemu su najbolji i jedinstveni.

Moji klijenti su poduzetnici, vlasnici malih tvrtki, terapeuti, obrazovne ustanove i drugi koji posluju u Hrvatskoj i inozemstvu. Svima njima je zajedničko da rade odličan posao, vole to što rade te kroz svoju stručnost služe svojim idealnim klijentima, kupcima i korisnicima.

 

O tome kako raditi uspješan marketing te ostvariti odlične rezultate uz minimalne resurse, prikupljam najnovija marketinška i poslovna znanja od Googlea i drugih najvećih stručnjaka.

Najnoviju edukaciju i certifikat sam dobila za Google Ads i certifikat za Inbound Marketing od tvrtke HubSpot, jedne od vodećih svjetskih edukatora iz marketinga.

Redovito unaprijeđujem svoja znanja i iz područja psihologije, neuroznanosti, poslovnog i osobnog razvoja. U mom djelovanju mi pomaže i praksa meditacije, a pišem i tekstove na temu osobnog razvoja. Zahvalna sam što tako i pisanom riječju pomažem ljudima da se lakše nose s poslovnim i životnim izazovima.

Više o mojoj viziji saznajte ovdje: (Intervju) Nikolina Tomašković: Uspjeh je proces.

 

 


Što kažu moji klijenti:

“Moja topla preporuka za sve male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela su mi pomogla značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika

“Super, odlično je. Već dugo nisam srela nekog za kog sam imala osjećaj da mu je do određenog, mog cilja stalo barem kao i meni. Hvala Vam!”

M.M., vlasnica privatne zdravstvene ustanove

“Profesionalna personalizirana marketinška usluga koja daje rezultate! Toplo preporučujem Nikolinu svim ‘malim’ poduzetnicima.”

Isidora Vujošević, vlasnica obrta za lektoriranje


 

 

Pošaljite mi poruku!