Nikolina Tomašković - Marketinški stručnjak - O meni

Nikolina Tomašković

Nikolina Tomašković

Nikolina Tomašković

Vlasnica tvrtke Expertiva o svom putu do danas…

Moje ime je Nikolina Tomašković. Diplomirala sam smjer Marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a najvrijednija znanja sam stekla kroz stručne i kulturne razmjene, edukacije, humanitarne aktivnosti i razne avanture diljem svijeta.

Karijeru sam započela u producentskoj kući Val produkcija u Zagrebu. Tamo sam vodila projekte snimanja televizijskih reklama i bila vrlo uspješna u koordiniranju ekipe. To je bila prilika da surađujem s uspješnim hrvatskim tvrtkama i najvećim marketinškim agencijama u regiji. Ipak, najviše su me inspirirale male tvrtke koje rastu i napreduju.

Kao voditeljica marketinga u softverskoj tvrtki Evolva u Varaždinu kreirala sam marketing iz nule i posložila temelje za marketinške aktivnosti za usluge tvrtke. Za sustav upravljanja kvalitetom, koji je uspješno certificiran po normi ISO 9001, kreirala sam svu dokumentaciju. Tu je došla do izražaja moja usmjerenost na detalje i preciznost u radu i također vješto korištenje informatičkih alata.

Moja sposobnost prikupljanja relevantnih informacija i vještina prezentacije vidljivi su i u pripremi prijava za natječaje. Tako je 100% projekata za koje sam pripremala prijave za bespovratna sredstva uspješno odobreno. Naročito sam ponosna što je elaborat koji sam pripremila za izradu promotivnih spotova, povodom pristupa Hrvatske Europskoj uniji, ocijenjen pozitivno uz posebne pohvale žirija.

Nakon sve češćih upita prijatelja da im pomognem da budu uspješniji, osnovala sam obrt Expertiva za internet marketing.

 

Expertiva pomaže pojedincima da služe svojim idealnim klijentima!

Naziv Expertiva je spoj riječi expert (stručnjak) i perspektiva. To je odraz moje vizije da pomažem pojedincima da grade uspjeh na temelju onoga u čemu su najbolji.

Vlasnicima tvrtki i drugim poduzetnim pojedincima pomažem da služe svojim idealnim klijentima i korisnicima te da rastu u poslu i budu zadovoljniji u životu.

O tome kako raditi uspješan ciljani marketing te ostvariti odlične rezultate uz minimalne resurse, prikupljam najnovija znanja od Googlea i drugih najvećih stručnjaka iz marketinga. Najnoviju edukaciju i certifikat sam dobila od tvrtke HubSpot, jedne od vodećih svjetskih edukatora iz marketinga.

Također unaprijeđujem svoja znanja i iz područja psihologije, poslovnog i osobnog razvoja. U mom djelovanju mi pomaže i praksa meditacije, a pišem i tekstove na temu osobnog razvoja. Zahvalna sam što i pisanom riječju pomažem ljudima da se lakše nose sa poslovnim i životnim izazovima.

Za dodatnu inspiraciju, o mojoj viziji i načinu na koji radim saznajte više u intervju čiji naslov otkriva moj moto: Uspjeh je proces.

Od srca Vam želim da uživate u procesu Vašeg uspjeha! A ako Vam mogu pomoći na tom putu pišite mi na email i bit će mi drago da se povežemo putem društvenih mreža:

 

Za fotografiju na vrhu ove stranice hvala portalu Lektoriranje.org