O meni

O meni

O meni

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i vlasnica sam obrta Expertiva. Trenutno živim u svom rodnom gradu Varaždinu, a nekad sam živjela u Zagrebu i kraće vrijeme u Americi.

Diplomirala sam marketing na Ekonomskom fakultetu Zagreb. Najvrjednija stručna i životna znanja sam stekla kroz programe razmjene, edukacije, humanitarne aktivnosti i živopisna putovanja diljem svijeta.

Nikolina Tomašković

Karijeru sam započela u produkcijskoj kući Val produkcija u Zagrebu. Vodila sam projekte izrade TV reklama i bila vrlo uspješna u koordiniranju ekipe. Surađivala sam s najvećim korporacijama i marketinškim agencijama u regiji. Kao voditelj marketinga u IT tvrtki Evolva iz Varaždina, kreirala sam marketing tvrtke iz nule. Izradila sam dokumentaciju za sustav upravljanja kvalitetom koji je uspješno certificiran po normi ISO 9001, gdje je došla do izražaja moja preciznost, usmjerenost na detalje i vješto korištenje IT alata. Moja vještina prezentacije relevantnih informacija vidljivi su i u pripremi prijava za natječaje. Čak 100% projekata za koje sam pripremala prijave za bespovratna sredstva je uspješno odobreno. Naročito sam ponosna što je elaborat koji sam pripremila za izradu promotivnih spotova, povodom pristupa Hrvatske Europskoj uniji, ocijenjen pozitivno uz pohvale žirija.

Držim edukacije iz marketinga putem interneta, na Akademiji za poduzetništvo na Pučkom otvorenom učilištu Varaždin i na Akademiji za obrtnike. Moji članci su objavljeni u časopisu Poduzetnik, Business Titans, Mentorica.biz i dr.

Zbog čestih upita prijatelja i kolega da im pomognem da budu uspješniji, osnovala sam obrt Expertiva.

 

ZAŠTO radim to što radim?

Moje vrijednosti su: jasnoća, dobrota, služenje drugima, promjena, relevantnost, svjesnost, poštenje, olakšanje, napredak i radost. Tim vrijednostima sam vođena u svom poslu, kao i onim u što vjerujem:

  • Vjerujem da je važno da radimo ono u čemu smo izvrsni i što volimo raditi. 
  • Vjerujem da je smisao života da služimo drugima i činimo pozitivne promjene. 
  • Vjerujem da informacija koju dobivamo na internetu mora biti relevantna i korisna. 

 

KAKO radim? 

  • Marljive ljude, koji nude kvalitetne i korisne usluge, činim vidljivima onima koji žele te usluge.
  • Donosim relevantan sadržaj onima koji od tog sadržaja mogu imati koristi.
  • Pomažem mojim klijentima da služe svojim idealnim klijentima. 

 

A ŠTO točno ja radim? 

  • Google Search Ads – osmišljavam i vodim ciljano oglašavanje na Google tražilici na hrvatskom i engleskom jeziku. 
  • Google Ads individualni tečaj – pružam edukaciju 1-na-1 i konzultacije za one koji žele sami raditi svoje oglase.  
  • Optimizacija web stranica – radim poboljšanja na web stranicama, za hrvatski i engleski. 
  • Google Business profil – izrada i poboljšanje profila tvrtke na Google karti.

 

Expertiva 

Obrt Expertiva sam osnovala 2015. godine i od tada pomažem poduzetnim pojedincima da služe svojim idealnim klijentima. Naziv Expertiva je nastao kao spoj riječi expert (stručnjak) i perspektiva, što je odraz moje vizije da pomažem pojedincima da grade uspjeh na temelju onoga u čemu su najbolji i jedinstveni.

Moji klijenti su poduzetnici, vlasnici malih tvrtki, terapeuti, obrazovne ustanove i drugi koji posluju u Hrvatskoj i inozemstvu. Svima njima je zajedničko da rade odličan posao, vole to što rade te kroz svoju stručnost služe svojim idealnim klijentima, kupcima i korisnicima.

 

certifikati Nikolina Tomaskovic 2023Kako raditi uspješan marketing i ostvariti odlične rezultate uz minimalne resurse, učim i stječem najnovija marketinška i poslovna znanja od najvećih stručnjaka.

Najnoviju edukaciju i certifikat sam dobila za Google Ads i certifikat za Inbound Marketing od tvrtke HubSpot, jedne od vodećih svjetskih edukatora iz marketinga.

Redovito unaprijeđujem svoja znanja i iz područja psihologije, neuroznanosti, poslovnog i osobnog razvoja. U mom djelovanju mi pomaže i praksa meditacije, a pišem i tekstove na temu osobnog razvoja. Zahvalna sam što tako i pisanom riječju pomažem ljudima da se lakše nose s poslovnim i životnim izazovima.

Više o mojoj viziji saznajte ovdje: (Intervju) Nikolina Tomašković: Uspjeh je proces.

 

 


Što kažu moji klijenti:

 

“Nikolina je zbilja profesionalac u svojoj struci. Pomaže mi od samog početka i u vrlo kratkom razdoblju je pokazala svoju stručnost. Svojim radom, strpljenjem i hrpom savjeta pomogla mi je stvoriti profitabilan posao. Tople preporuke”

Matija Matovina, vlasnik tvrtke za usluge kućnih majstora Zovi Majstora, Zagreb

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika

“Super, odlično je. Već dugo nisam srela nekog za kog sam imala osjećaj da mu je do određenog, mog cilja stalo barem kao i meni. Hvala Vam!”

M.M., vlasnica privatne zdravstvene ustanove

 

“Moja topla preporuka za sve male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela su mi pomogla značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Najveća preporuka svim poduzetnicima! Vlasnica je izrazito ljubazna, temeljita i ažurna. Suradnja nam traje 2mj a rezultati su fantastični. Ako zaista tražite kvalitetnu uslugu s fantastičnim rezultatima, ovo poduzeće je za vas! Zao mi sto nema više zvjezdica, jer ih zaslužuje 15 a ne 5!!”

Edis S. vlasnik auto detailing studia iz Zagreba

“Vidim veliku razliku, imam dosta posla, stvarno sam zadovoljan. Puno savjeta, puno truda, zahvalan sam ti na svemu. Hvala puno!”

Arsen Z., vlasnik obrta za turističke usluge iz Istre


 

 

Pošaljite mi poruku!