Marketinški stručnjak – Savjetovanje za marketing

Marketinški stručnjak – Savjetovanje za marketing

Marketinški stručnjak – Savjetovanje za marketing

Trebate stručan savjet za vaš marketing? Zanima vas kako napraviti uspješan marketing na internetu? Želite veću vidljivost vaših web stranica? Na pravom ste mjestu jer kao marketinški stručnjak nudim marketinško savjetovanje!

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina Tomašković, vlasnica obrta Expertiva, i pomažem poduzetnim pojedincima da radeći ono što vole služe svojim idealnim klijentima.

Moji klijenti su poduzetnici, vlasnici malih tvrtki, terapeuti, obrazovne ustanove i drugi koji posluju u Hrvatskoj i inozemstvu. Svima njima je zajedničko da rade odličan posao te kroz svoju stručnost i trud služe svojim idealnim klijentima, kupcima i korisnicima.

Marketing je danas veliki izazov, pogotovo ako sve radite sami ili u malom timu. Zato je važno da imate stručnu pomoć kako biste uz prihvatljiv budžet ostvarili svoje ciljeve. A da bi marketinške aktivnosti bile učinkovite, važno je napraviti ciljani marketing koji će vam dovesti one koji trebaju to što nudite.

 

U nastavku saznajte što obuhvaća savjetovanje, koliko traje i koliko košta, te što nakon savjetovanja. Za sva dodatna pitanja i dogovor termina pošaljite mi poruku!

 

Kako izgleda marketinško savjetovanje?

Evo za što me najčešće kontaktiraju oni koji zatraže savjetovanje: 

  • “Ovo što smo do sad radili oko marketinga ne funkcionira. Moramo napraviti nešto novo.”
  • “Nisam do sad uopće radila marketing… od kud da krenem?” 
  • “Imam web stranice, ali mi nitko ne dolazi. Trebam stručnu pomoć kako da povećam posjećenost web stranica?”
  • “Želimo biti vidljivi na internetu. Što nam preporučate?” 
  • “Želim da nas klijenti izguglaju, kako da to napravimo?”
  • “Probao sam svašta, ali ništa. Želim da me savjetujete oko reklamiranja.” 

Ovo su samo neki od brojnih upita koje dobivam. Ako ste se prepoznali u nekima od ovih pitanja (ili možda u svima) javite mi se jer vjerujem da vam mogu pomoći.

Prvo ću vas zamoliti da ispunite upitnik za marketinško savjetovanje. Zatim ćemo na prvom savjetovanju proći vaša pitanja i dileme te glavna marketinška pitanja koja su nužna da bismo postavili čvrste temelje za ciljani marketing. Uz moje vodstvo ćete saznati kako da napravite marketing za vašu ciljnu publiku tako da povećate svoju vidljivost na internetu i dođete do svojih potencijalnih klijenata, kupaca, korisnika.

 

Koliko košta marketinško savjetovanje?

Prvo savjetovanje traje 2 sata. Nakon što pošaljete ispunjeni upitnik dogovorit ćemo termin, a savjetovanje možemo održati online (video poziv) ili putem telefona, kako Vama najbolje odgovara. Nakon početnog 2-satnog savjetovanja možete zatražiti pojedinačne sate savjetovanja prema potrebi.

Cijenu možete vidjeti na cjeniku ovdje: Cjenik usluga.  

 

Želim savjetovanje!

 

 

A što poslije savjetovanja?

Nakon što otkrijemo gdje je najveći prostor za poboljšanja zajedno ćemo definirati sljedeće korake. Saznat ćete što trebate promijeniti i bit će jasnije kako da napravite uspješnu marketinšku komunikaciju. Tada ćemo dogovoriti konkretne marketinške aktivnosti.

Ovisno o tome što utvrdimo da je potrebno, možemo izraditi nove moderne i kvalitetne web stranice ili ću vam pomoći poboljšati vaše postojeće web stranice. Zatim možemo pokrenuti ciljano oglašavanje na Google tražilici, oglase na internetskim portalima, itd. Za većinu klijenata koji su mi došli na savjetovanje odradila sam ciljane marketinške aktivnosti koje su upravo zbog svega što smo prošli i posložili na savjetovanju donijele odlične rezultate. 

Bit će mi drago da vas usmjerim na pravi put, ali i da vam budem desna ruka na tom putu!

 


Što kažu moji klijenti:

 

“Moja topla preporuka za sve male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela su mi pomogla značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika

“Super, odlično je. Već dugo nisam srela nekog za kog sam imala osjećaj da mu je do određenog, mog cilja stalo barem kao i meni. Hvala Vam!”

M.M., vlasnica privatne zdravstvene ustanove

“Profesionalna personalizirana marketinška usluga koja daje rezultate! Toplo preporučujem Nikolinu svim ‘malim’ poduzetnicima.”

Isidora Vujošević, vlasnica obrta za lektoriranje


 

Spremni ste za savjetovanje? Odlično!

Za dogovor savjetovanja pritisnite na gumb ispod i pošaljite mi svoj upit. Napišite ukratko, ali iskreno i otvoreno, koji je vaš trenutni izazov i oko čega trebate pomoć. Ako niste sigurni što točno trebate, nema problema, napišite to. 🙂 Nakon što mi pošaljete upit, javit ću vam se povratno u najkraćem roku.

Veselim se pomoći Vam napraviti uspješan marketing da uspješno služite svojim idealnim klijentima!

 

Želim savjetovanje!