Marketinški stručnjak - Online marketinško savjetovanje

Marketinški stručnjak – online marketinško savjetovanje

Marketinški stručnjak – online marketinško savjetovanje

Marketinški stručnjak – online marketinško savjetovanje

Želite stručan savjet za marketing? Niste sigurni što možete napraviti bolje po pitanju marketinga? Želite povećati Vašu vidljivost na internetu i doći do novih klijenata?

Na pravom ste mjestu jer kao marketinški stručnjak nudim stručnu pomoć oko marketinga za sve one koji svojim radom poboljšavaju kvalitetu života. Javite mi se da zajedno poboljšamo Vaš marketing! 

 

Kako Vam mogu pomoći?

Nikolina Tomašković

Nikolina Tomašković, marketinški stručnjak

Ja sam Nikolina Tomašković i pomažem poduzetnim pojedincima da služe svojim idealnim klijentima.

Marketing je danas veliki izazov, pogotovo ako sve radite sami uz ograničena sredstva.

Zato je važno da su marketinške aktivnosti precizno osmišljene, jer marketing mora omogućiti da oni kojima možete najviše pomoći dođu do Vas. Ako trenutno to nije tako, znači da je potrebno nešto mijenjati, a da bismo vidjeli što trebate poboljšati upravo tome služi marketinško savjetovanje.

 

Evo za što me poduzetni pojedinci najčešće kontaktiraju, a sigurna sam da ćete ovdje pronaći i neke Vaše trenutne izazove:

  • “Nismo do sada radili internet marketing pa me zanima što tu možemo napraviti.”
  • “Ne znam od kud da krenem… što trebam napraviti za bolji marketing?”
  • “Imamo web stranice, ali nam preko njih nitko ne dolazi… kako to možemo poboljšati?”
  • “Želimo poboljšati vidljivost u Google tražilici.”
  • “Želimo veću vidljivost na internetu.”

 

Ovo su tek neki od upita koje dobivam… ako ste ovdje prepoznali da mogu i Vama pomoći slobodno me kontaktirajte. A u nastavku saznajte kako izgleda savjetovanje i što dalje nakon savjetovanja.

 

Pošaljite upit…

 

 

Kako izgleda marketinško savjetovanje?

Prvo ću Vas zamoliti da ispunite upitnik za marketinško savjetovanje, a zatim ćemo na savjetovanju proći Vaša pitanja i dileme te ćete uz moje vodstvo saznati što sljedeće trebate napraviti da možete napraviti bolji marketing, povećate vidljivost na internetu i dođete do Vaših idealnih klijenata. 

 

Koliko traje marketinško savjetovanje?

Jedan termin savjetovanja traje 2 sata. Dogovorit ćemo termin za online savjetovanje putem Skypea ili možemo održati savjetovanje putem telefona ako Vam tako najviše odgovara. 

 

A što poslije savjetovanja?

Nakon što otkrijemo gdje je najveći prostor za poboljšanja zajedno ćemo definirati sljedeće korake. Tako ćete saznati što trebate promijeniti i bit će jasnije kako da napravite bolju marketinšku komunikaciju.

A tada ćemo dogovoriti konkretne marketinške aktivnosti.

Ovisno o tome što je potrebno, možemo izraditi nove web stranice ili pak možemo poboljšati Vaše postojeće web stranice. Možemo staviti oglase na Google tražilici ili na internetskim portalima, itd. 

 

Kako dogovoriti savjetovanje?

Za dogovor savjetovanja pritisnite na gumb ispod i pošaljite mi svoj upit. Napišite koji je Vaš trenutni izazov i oko čega trebate pomoć, slobodno otvoreno napišite što vas trenutno muči. Ako niste sigurni što točno trebate, napišite tako. 🙂 

Veselim se da za Vas napravim uspješan marketing!

 

Želim savjetovanje!