Izrada i održavanje web stranica

Izrada i održavanje web stranica

Izrada i održavanje web stranica

Trebate nove web stranice? Želite poboljšati vaše postojeće web stranice koje su već stare i ne predstavljaju vašu ponudu na pravi način? Na pravom ste mjestu!

Ja sam Nikolina i jedna od mojih usluga je izrada i održavanje web stranica na hrvatskom i engleskom jeziku. Radim prema vašim željama i potrebama te ću vam pomoći da uz kvalitetne web stranice ostvarite svoje ciljeve. 

U nastavku saznajte što mogu učiniti za Vas!

 

VAŽNA NAPOMENA: Usluga izrade, optimizacije i održavanja web stranica je samo za redovite klijente za koje radim Google oglašavanje

 

Izrada web stranica – stručno i kvalitetno

Usluga izrade web stranica uključuje:

 • MODERAN DIZAJN WEB STRANICA – koristimo gotove predloške (eng. template) koje su izradili vrhunski web dizajneri. 
 • RESPONZIVAN DIZAJN – sve web stranice imaju ispravan prikaz na mobilnim uređajima, o čemu nešto više u nastavku.
 • PROGRAMIRANJE WEB STRANICA – zajedno s kolegom programerom koji ima bogato iskustvo u izradi web stranica pobrinut ćemo se da posao bude odrađen stručno i u razumnom roku.
 • IZRADA SADRŽAJA – kao marketinški stručnjak, mogu vam ponuditi pomoć u pripremi sadržaja za web stranice.
 • OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE – svakom klijentu preporučam da napravimo optimizacija za Google, o čemu više u nastavku.
 • ODRŽAVANJE WEB STRANICA – možemo vam ponuditi redovito održavanje kako bi vaše web stranice ispravno funkcionirale tijekom duljeg razdoblja. 

 

Izrada i održavanje web stranica

Ispravan prikaz web stranica na mobilnim uređajima

U današnje vrijeme je jako važno da se web stranice ispravno prikazuju na mobilnim uređajima. Korisnici na internetu sve češće pretražuju informacije preko svojih mobilnih uređaja, a one web stranice koje im se ne prikažu na ispravan način odmah će zaobići.

Zato prilikom izrade weba obavezno radimo prilagođen prikaz na mobilnim uređajima što je tzv. responzivan dizajn.

Sadržaj se prilagođava ovisno o veličini ekrana tako da posjetitelj može pregledavati sav sadržaj i koristiti sve funkcionalnosti weba. Na ovaj način postižemo kvalitetan prikaz web stranica na laptopima, tabletima i mobitelima.

 

Održavanje web stranica 

Da biste bili sigurni da vaše web stranice ispravno funkcioniraju, redovito ćemo održavati i poboljšavati sve što je potrebno sa tehničke i sa sadržajne strane. Najbolje rezultate postižemo kada redovito pratimo kako korisnici koriste web stranice i olakšavamo da dođu do željenog sadržaja. Prema ponašanju posjetitelja, analitici i uočenim prilikama, rado ću vam predložiti poboljšanja pomoću kojih ćete ostvariti još bolje rezultate.

Usluga održavanja web stranica može uključivati sljedeće: 

 • Uklanjanje tehničke greške 
 • Ispravak i poboljšanje prikaza teksta i slika 
 • Izrada backup-a tj. sigurnosna kopija
 • Zaštita od spama i neželjenih akcija
 • Ažuriranje WordPressa i programerskih dodataka 
 • Redovita kontrola i održavanje za ispravno funkcioniranje web stranica 

 

Poboljšanje web stranica prema vašim potrebama

Ovisno o vašim potrebama možemo izraditi i najjednostavnije web stranice, a kasnije možemo dodati novi sadržaj i nove funkcionalnosti prema vašim novim potrebama. Evo što najčešće radimo:

 • UREĐIVANJE WEB STRANICA – mijenjam postojeći i dodajem novi sadržaj na web stranice, dodajem vijesti i objave na blog. 
 • NOVE PODSTRANICE – izrađujem nove podstranice za novu uslugu, aktualni događaj ili novu ponudu.
 • NOVE FUNKCIONALNOSTI – ovisno o vašim potrebama i zahtjevima vaših posjetitelja, možemo dodati obrazac za slanje upita ili rezervaciju termina, karta lokacije, polje za prijavu na newsletter, galerija slika i razne druge funkcionalnosti.
 • OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE – web stranice mogu prilagoditi prema onome što traže vaši potencijalni klijenti, kupci i korisnici. Vodim računa o svemu što je važno kako bi se web prikazao na visokoj poziciji u Google tražilici. Na taj način će vaše web stranice biti vidljive tamo gdje ljudi traže to što nudite, pa će do vas dolaziti vaša ciljna publika. Više informacija možete saznati ovdje: optimizacija za tražilice.
 • … i razne druge mogućnosti za vašu uspješnu marketinšku komunikaciju putem interneta!

 

Bolji web za bolje rezultate! 

Izrada i održavanje web stranica je posao koji se mora obaviti stručno i sa tehničkog i sa marketinškog aspekta. Često web stranice rade programeri koji nažalost zaborave na vrlo važne marketinške detalje i pravila internet marketinga. Ja sam marketinški stručnjak i radim u suradnji s iskusnim programerom, tako da nudimo sve što je potrebno za kvalitetne web stranice

Bit će mi drago da vas upoznam i čujem vaše planove i želje, a zatim ćemo zajedno vidjeti kako vam najbolje mogu pomoći. Kliknite na gumb ispod i putem kontakt obrasca na sljedećoj stranici pošaljite svoj upit i bilo kakva pitanja.

Veselim se za vas napraviti web stranice koje donose rezultate

 

Pošaljite upit!