Google Ads tečaj 1-na-1, audit kampanje i konzultacije (Google AdWords)

Google Ads tečaj 1-na-1, audit kampanje i konzultacije (Google AdWords)

Google Ads tečaj 1-na-1, audit kampanje i konzultacije (Google AdWords)

Želiš naučiti kako napraviti Google oglase? Trebaš stručnu pomoć za Google Ads* da poboljšaš svoje oglase? Na pravom si mjestu jer nudim Google Search Ads tečaj 1-na-1 (online edukacija), kompletan audit kampanje i pojedinačne konzultacije, za hrvatski i engleski jezik! 

*Google Ads i Google AdWords su ista stvar. Google AdWords je stari naziv, dok je novi naziv Google ads. 

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina i vlasnica sam obrta Expertiva iz Varaždina. Za male poduzetnike već dulji niz godina radim ciljano oglašavanje na Googleu (Google Search Ads). Svoje znanje i iskustvo dijelim sa svima koji žele naučiti kako uspješno raditi ciljano oglašavanje na Googleu.

Moji klijenti su vlasnici obrta, poduzetnici, kućni majstori, terapeuti i drugi vrijedni ljudi iz Hrvatske i šire, čija ponuda je bazirana na uslugama. Svima njima pomažem da njihove web stranice budu vidljive na Googleu te da im za njihov novac dođe što više potencijalnih kupaca, klijenata, korisnika. 

U nastavku saznaj više o tome kako ti mogu pomoći, a za sva pitanja pošalji mi poruku!

 

 


Što kažu moji klijenti:

“Nikolina je zbilja profesionalac u svojoj struci. Pomaže mi od samog početka i u vrlo kratkom razdoblju je pokazala svoju stručnost. Svojim radom, strpljenjem i hrpom savjeta pomogla mi je stvoriti profitabilan posao. Tople preporuke”

Matija Matovina, vlasnik tvrtke za usluge kućnih majstora, Zagreb

“Draga Nikolina, puno ste mi pomogli sa ovom edukacijom i otkrili ste mi načine funkcioniranja Google-a te me upoznali sa alatima o kojima nisam imala pojma. Srdačan pozdrav iz Murtera!”

Ivona K. vlasnica turističke agencije


 

 

Google Ads tečaj 1-na-1   –   Sadržaj edukacije

 

Ako želiš sama izraditi nove Google oglase i uspješno voditi svoje Google Ads kampanje, nudim ti individualnu online edukaciju 1-na-1. Edukaciju radim na način da pričamo telefonom, uz dijeljenje ekrana putem aplikacije TeamViewer ili AnyDesk. 

Ovdje su najčešće teme koje podučavam moje klijente, a na tebi je da odabereš da li želiš naučiti sve ili samo neke teme. Ako nisi sigurna, sve ok, pomoći ću ti da zajedno odaberemo one teme koje će ti trenutno najviše pomoći

 

 1. TEMELJ ZA USPJEŠNO OGLAŠAVANJE NA GOOGLEU

 • Sve što trebaš znati za veću vidljivost web stranica na Google tražilici. Naučit ćeš sve što trebaš pripremiti prije izrade Google Search Ads kampanje i prije nego kreneš trošiti budžet za oglašavanje. Naučit ćeš kako funkcionira Google tražilica i što je važno za uspješno oglašavanje za web stranice. 

 2. WEB ANALITIKA I KONVERZIJE

 • Naučit ćeš koji su glavni alati za praćenje ponašanja posjetitelja web stranica i kako da ih koristiš za ostvarenje zadanih ciljeva. Naučit ćeš pravilno odrediti, pratiti i ostvariti željene ciljeve (konverzije). 

 3. IZRADA STRATEGIJE ZA GOOGLE ADS KAMPANJU

 • Naučit ćeš ispravno odrediti cilj oglašavanja i osmisliti kampanju kojom ćeš postići svoj cilj. Naučit ćeš kako da tvoje web stranice pronađu potencijalni klijenti koji trebaju upravo te usluge koje nudiš i spremni su ih kupiti.

 4. IZRADA GOOGLE ADS RAČUNA

 • Naučit ćeš izraditi Google Ads korisnički račun za svoju/vašu tvrtku i pravilno izraditi strukturu Google Ads računa. Proći ćemo glavne alate koje ćeš koristiti u Google Ads-u i posložiti glavne postavke računa kako bi svaka kampanja bila čim uspješnija. 

 5. IZRADA GOOGLE ADS KAMPANJE 

 • Posložit ćemo glavne postavke kampanje i grupe oglasa. Naučit ćeš odabrati ključne riječi koje guglaju tvoji potencijalni kupci / klijenti / korisnici i definirati negativne ključne riječi. Naučit ćeš raditi kvalitetne oglase koji će se prikazivati na Googleu, pravoj publici u pravo vrijeme. Izradit ćeš oglase koji izbjegavaju tvoje neidealne klijente da ne troše tvoj budžet, a ciljat ćeš tebi idealne klijente koji će kupovati tvoje usluge. 

 6. OPTIMIZACIJA GOOGLE ADS KAMPANJE 

 • Naučit ćeš što je sve potrebno za redovito upravljanje i poboljšavanje Google Search Ads kampanje da bi ostvarila zadane ciljeve. 

 7. OPTIMIZACIJA WEB STRANICA 

 • Naučit ćeš poboljšavati tvoje/vaše web stranice (WordPress…) za bolji uspjeh oglasa i veću vidljivost na Googleu. 

 

 

Sadržaj i tijek edukacije kreiram točno prema tvojim potrebama i tvom cilju!

 

 

Za koga je Google Ads edukacija 1-na-1? 

 

Ovaj tečaj je za tebe ako:

 • Početnik si i imaš samo osnovna znanja iz Google Ads-a.
 • Želiš oglašavati web stranice koje nude usluge
 • Tvoja tvrtka je odlična u svom poslu i već imaš/imate zadovoljne klijente
 • Želiš izraditi nove ili poboljšati postojeće kampanje na Google tražilici (Google Search Ads)
 • Imaš pristup u WordPress administraciju gdje možeš uređivati programerski kod i sadržaj web stranica. 
 • Imaš jaku volju za učenjem i spremna si zavoljeti visoko-ciljani internet marketing! 🙂 

 

Ovaj tečaj NIJE za tebe ako: 

 • Imaš napredna znanja iz Google Ads-a i već ostvaruješ conv. rate preko 20%. 
 • Želiš oglašavati web shop ili web stranice koje nude proizvode (u ovom slučaju preporučam da potražiš stručnjaka za ecommerce). 
 • Tek krećeš u poslovanje i još do sad nisi imala klijente
 • Želiš oglase na web portalima, gmailu, Youtube videima itd. 
 • Nemaš pristup u administraciju web stranica za uređivanje sadržaja i programerskog koda.
 • Muka ti je kad pomisliš na internet marketing i ne zanima te. 

 

Želiš audit cijele Google Ads kampanje ili pojedinačne konzultacije? 

Ako imaš konkretan problem ili dilemu oko Google Search Ads (oglasi na Google tražilici), javi se da dogovorimo audit ili konzultacije. Na auditu ću napraviti analizu svih najvažnijih dijelova tvoje kampanje i dati smjernice za poboljšanje. Na konzultacijama ću odgovoriti na tvoja pitanja i dati stručan savjet za tvoju konkretnu situaciju.

 

 

Bez naporne teorije, radimo konkretno na tvojim Google oglasima da ostvariš svoj marketinški cilj!

 

 

Moji certifikati i reference

 

Svoja znanja redovito unaprjeđujem kroz edukacije od Googlea i svjetskih stručnjaka iz internet marketinga, web tehnologije, psihologije i neuroznanosti. Na taj način učim kako koristiti najnovije spoznaje i tehnologiju za učinkovito oglašavanje na Googleu i kako ostvariti željene rezultate za prihvatljiv budžet.

Certifikate za uspješno položene edukacije sam dobila za Google Ads i certifikat za Inbound Marketing od tvrtke HubSpot koja je jedna od vodećih svjetskih edukatora iz ciljanog marketinga na internetu. 

Kako sam svojim klijentima pomogla da budu vidljivi na Googleu i da njihove web stranice dođu u ruke potencijalnih kupaca, pročitaj ovdje: Moje reference.

 

 

 


Što kažu moji klijenti:

“Vidim veliku razliku, imam dosta posla, stvarno sam zadovoljan. Puno savjeta, puno truda, zahvalan sam ti na svemu. Hvala puno!”

Arsen Z., vlasnik obrta za turističke usluge iz Istre

“Moja topla preporuka za sve male poduzetnike! Nikolinina pomoć i znanja koja mi je prenijela su mi pomogla značajno unaprijediti moje poslovanje. Odlična pomoć u pronalaženju svojih idealnih klijenata. Svakako investicija koja se isplati!”

Katarina Levatić, vlasnica Savjetovališta

“Najveća preporuka svim poduzetnicima! Vlasnica je izrazito ljubazna, temeljita i ažurna. Ako tražite kvalitetnu uslugu s fantastičnim rezultatima, ovo poduzeće je za vas! Zao mi sto nema više zvjezdica, jer ih zaslužuje 15 a ne 5!!”

Edis S. vlasnik auto detailing studia iz Zagreba

“Jako mi je drago da sam našla pravu osobu koja te potiče u pravom smjeru. Jako, jako, jako sam zadovoljna uslugom. Komunikacija s Nikolinom je jednostavna i urodilo je plodom sve što mi je preporučila da radimo.”

Silvija Kezele, vlasnica škole stranih jezika


 

 

Cijene

Kolika je cijena za Google Ads tečaj 1-na-1, audit kampanje i savjetovanje, saznajte ovdje: Cjenik usluga.

 

 

Želiš stručnu pomoć za Google Search Ads? 

 

Ako želiš uz moju stručnu pomoć naučiti samostalno raditi uspješno ciljano oglašavanje na Googleu za tvoje web stranice, klikni na gumb ispod i nazovi me ili mi pošalji poruku na Viber / WhatsApp.

Tečaj ili konzultacije možemo održati bez obzira gdje se nalaziš jer radimo online, putem interneta. 

Veselim se pomoći ti da poboljšaš svoja znanja, da zavoliš Google Ads i da ostvariš svoje ciljeve! 🙂 

 

 

NAZOVI ODMAH: +385 91 513 2672