Marketing male tvrtke u Varaždinskoj županiji

Marketing male tvrtke u Varaždinskoj županiji

Marketing male tvrtke u Varaždinskoj županiji

(U međuvremenu je istraživanje završeno i rezultate možete pogledati ovdje: Mali poduzetnici trebaju dati veći prioritet marketingu)

 

Marketing malih tvrtki u Varaždinskoj županiji je tema istraživanja kojeg provodi Expertiva, obrt za marketinško savjetovanje. Cilj ovog značajnog istraživanja je povećati učinkovitost marketinga kod malih poduzetnika.

Marketing male tvrtke

Marketing u maloj tvrtki pruža određene prednosti zbog fleksibilnosti malog biznisa i naročito kratke linije do kupca. No, ujedno se javljaju i izazovi zbog ograničenih sredstava. Marketinški stručnjak je upravo u takvim uvjetima od velike pomoći jer pružajući stručan i neutralni pogled na specifičnu situaciju prepoznaje kako poboljšati marketing.

U želji da napravimo generalnu snimku stanja marketinga kakvog provode mali poduzetnici ovim istraživanjem želimo istražiti njihove planove i stavove te nastaviti pružati individualna savjetovanja za učinkovitu primjenu marketinga kod pojedinih malih poduzetnika. Za početak djelujemo lokalno i zato je ovo istraživanje usmjereno na male tvrtke u Varaždinskoj županiji, a s istom misijom smo otvoreni za suradnju i na širem području.

Upitnik za varaždinske male poduzetnike

Ljubazno molimo vlasnike malih biznisa da izdvoje 5 minuta za popunjavanje upitnika kako bismo prikupili relevantne podatke. Ispunjavanje upitnika je anonimno, a svi prikupljeni podaci smatraju se strogo povjerljivima.

Molimo odgovorite na pitanja ovdje: upitnik

Rezultati istraživanja bit će objavljeni na web stranicama Expertive i u lokalnim medijima.

Hvala Vam na uloženom vremenu!