Google oglašavanje cijena - Google oglasi - Expertiva

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Ako vas zanima cijena za Google oglašavanje, na pravom ste mjestu. Google oglasi su odličan način da povećate svoju vidljivost na internetu i dođete do svojih idealnih klijenata, kupaca, korisnika. Upravo ovaj oblik oglašavanja nudi odlične mogućnosti za ciljano oglašavanje i veliku kontrolu za internet marketing.

Ja sam Nikolina i bit će mi drago da Vam pomognem napraviti uspješno oglašavanje. U nastavku pogledajte moje cijene, a za sva pitanja slobodno me kontaktirajte: Pošaljite upit!

 

Cijena za oglašavanje na Google tražilici se sastoji od dva dijela:

   1. Izrada oglašivačke kampanje (jednokratno)

   2. Budžet za Google oglase i vođenje Google oglašavanja (mjesečno)

U nastavku pogledajte na što se svaka stavka odnosi te koliko iznosi cijena. To će vam pomoći da planirate svoje promotivne aktivnosti i krenete u ciljano Google oglašavanje već danas.

*Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,5345 kn

 

1. Cijena izrade nove oglašivačke kampanje

Prvo je potrebno izraditi oglašivačku kampanju. Potrebno je napraviti istraživanje, odrediti strategiju i posložiti postavke kampanje. Dogovorit ćemo što ćete oglašavati i za koje ključne riječi želite da se oglasi prikazuju, te kojoj publici želite da se oglasi prikazuju. Također je potrebno pripremiti sve kako bismo mogli pratiti uspješnost kampanje. Oglase radim kreativno i sa konkretnim ciljem.

Cijena za izradu nove oglašivačke kampanje ovisi o tome koliko je kampanja kompleksna, a kreće se već od 1.500 kn (199.08 EUR) – nema PDV-a.

NAPOMENA: Preduvjet za izradu oglašivačke kampanje su kvalitetne web stranice na kojima je instaliran alat Google Analytics i ostali alati za praćenje posjećenosti web stranice. Instalacija alata košta 450 kn (59.73 EUR, nema PDV-a). Također Vam mogu ponuditi da napravimo izmjene i poboljšanja na web stranici, što naplaćujem po satnici 150 kn/sat (19.91 EUR/sat, nema PDV-a). 

 

2. Mjesečni budžet za Google oglase i vođenje Google oglašavanja

Jednom kad se oglasi počnu prikazivati naplaćuju se po kliku iz vašeg uplaćenog budžeta. Cijena jednog klika ovisi o više faktora, a najčešće iznosi par kuna. Na vama je da odredite mjesečni budžet koliko želite potrošiti. Prema vašim mogućnostima i željenim ciljevima dogovorit ćemo vaš mjesečni budžet. Preporučam minimalno 1.000 kn mjesečno (132.72 EUR) + PDV.

Nakon što kampanja krene, za vas redovito pratim i poboljšavam oglase kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Na kraju svakog mjeseca šaljem izvještaj te dogovaramo plan za dalje, gledamo kako iskoristiti prepoznate nove prilike i još bolje privući vaše idealne klijente i kupce. Upravljanje kampanjom ovisi o veličini i kompleksnosti kampanje, a cijena je već od 1.000 kn mjesečno (132.72 EUR) – nema PDV-a.

 

Što točno dobivate za Vaše novce?

Evo jedan primjer što ćete točno dobiti za određeni iznos:

  • Recimo da se radi o jednostavnijoj kampanji gdje imamo oglase na jednom jeziku i želite povećati promet za 3 vrste usluga ili proizvoda.
  • Izrada takve kampanje košta 900 kn uz instalaciju alata za praćenje posjećenosti što je 450 kn, to plaćate samo jednom prije početka oglašavanja. 
  • Mjesečno plaćate budžet od 1.000 kn + PDV i vođenje Google kampanje 900 kn. 
  • Ako je cijena klika recimo 2 kn, to znači da ćete za mjesečni budžet od 1.000 kn dobiti oko 500 novih posjetitelja na vaše web stranice svaki mjesec.

 

Da li se Google oglašavanje isplati?

Oglašavanje na Googleu je odličan način da ciljate one koji žele to što nudite. Riječ je o oglasima Google Ads koji služe za ciljano oglašavanje. Budući da se oglasi prikazuju na Googleu baš u trenutku kada ljudi traže to što nudite (što znači da ih zanima to što im želite ponuditi), ovo je jedan od najisplativijih oblika oglašavanja.

Eto, sada znate koliko košta oglašavanje na Googleu. Uložite svoj novac pametno te uz pomoć Google oglasa napravite uspješno ciljano oglašavanje!

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina Tomašković, vlasnica obrta Expertiva. Za svoje klijente radim ciljano oglašavanje na Googleu i poboljšanje (optimizacija) WordPress web stranica. Na taj način im omogućavam da ostvare bolju vidljivost na Googleu i veći promet na njihove web stranice.

Kako sam za svoje klijente ostvarila odlične rezultate pogledajte ovdje: Moje reference / Što kažu moji klijenti

 

 

Pošaljite mi upit!