Google Ads oglašavanje Cijena - Nikolina Tomašković, Expertiva

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Cijena za Google oglašavanje – Koliko koštaju Google oglasi?

Ako vas zanima cijena za Google oglašavanje, na pravom ste mjestu. Google oglasi su odličan način da povećate svoju vidljivost na internetu i dođete do svojih idealnih klijenata, kupaca, korisnika. Upravo ovaj oblik oglašavanja nudi odlične mogućnosti za ciljano oglašavanje i veliku kontrolu za internet marketing.

Ja sam Nikolina i bit će mi drago da Vam pomognem napraviti uspješno oglašavanje. U nastavku pogledajte moje cijene.

 

Cijena za oglašavanje na Google tražilici se sastoji od dva dijela:

   1. Izrada oglašivačke kampanje (jednokratno)

   2. Budžet za oglase i vođenje Google Ads oglašavanja (mjesečno)

U nastavku pogledajte na što se svaka stavka odnosi te koliko košta sve potrebno za oglašavanje na Googleu. To će vam pomoći da planirate svoje promotivne aktivnosti i krenete u ciljano oglašavanje već danas.

*Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,5345 HRK

 

1. Cijena izrade nove oglašivačke kampanje

Prvo je potrebno izraditi oglašivačku kampanju. Potrebno je napraviti istraživanje, odrediti strategiju i posložiti postavke kampanje. Dogovorit ćemo što ćete oglašavati i za koje ključne riječi želite da se oglasi prikazuju, te kojoj publici želite da se oglasi prikazuju. Također je potrebno pripremiti sve kako bismo mogli pratiti uspješnost kampanje. Oglase radim kreativno i sa konkretnim ciljem.

Cijena za izradu nove oglašivačke kampanje ovisi o tome koliko je kampanja kompleksna, a kreće se već od 120,00 EUR (904,14 HRK, nema PDV-a). 

NAPOMENA: Preduvjet za izradu oglašivačke kampanje su kvalitetne web stranice na kojima je instaliran alat Google Analytics i ostali alati za praćenje posjećenosti web stranice. Instalacija alata košta 75,00 EUR (565,09 HRK, nema PDV-a). Također Vam mogu ponuditi da napravimo izmjene i poboljšanja na web stranici, što naplaćujem po satnici 25,00 EUR/sat (188,36 HRK/sat, nema PDV-a). 

 

2. Mjesečni budžet za Google oglase i vođenje Google Ads oglašavanja

Jednom kad se oglasi počnu prikazivati naplaćuju se po kliku iz vašeg uplaćenog budžeta. Cijena jednog klika ovisi o više faktora, a najčešće iznosi par kuna. Na vama je da odredite mjesečni budžet koliko želite potrošiti. Prema vašim mogućnostima i željenim ciljevima dogovorit ćemo vaš mjesečni budžet. Preporučam minimalno 130,00 EUR mjesečno (979,49 HRK) + PDV.

Nakon što kampanja krene, za vas redovito pratim i poboljšavam oglase kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Na kraju svakog mjeseca šaljem izvještaj te dogovaramo plan za dalje, gledamo kako iskoristiti prepoznate nove prilike i još bolje privući vaše idealne klijente i kupce. Upravljanje kampanjom ovisi o veličini i kompleksnosti kampanje, a cijena je već od 130,00 EUR mjesečno (979,49 HRK, nema PDV-a). 

 

 

NAZOVI ODMAH: +385 91 513 2672

 

 

Što točno dobivate za Vaše novce?

Evo jedan primjer što možete dobiti za određeni budžet za oglašavanje: 

  • Recimo da se radi o jednostavnijoj kampanji gdje imamo oglase na jednom jeziku i želite povećati promet na web stranicu za 1 vrstu usluga ili proizvoda.
  • Izrada takve kampanje košta 120 EUR uz instalaciju alata za praćenje posjećenosti 75 EUR. Ukupan iznos od 195 EUR plaćate prije početka oglašavanja. 
  • Mjesečno plaćate budžet za oglase od 130 EUR + PDV i vođenje Google Ads oglašavanja 130 EUR. 
  • Ako je cijena klika recimo 0.30 EUR, to znači da za mjesečni budžet od 130 EUR ćete dobiti cca 435 novih posjetitelja na vaše web stranice svaki mjesec, i to će biti potencijalni kupci koji traže baš to što nudite.

 

Da li se Google oglašavanje isplati?

Oglašavanje na Googleu je odličan način da ciljate one koji žele to što nudite. Za razliku od drugih oglasa, ovdje je riječ o oglasima Google Ads koji omogućavaju ciljano oglašavanje. Budući da se oglasi prikazuju na Google tražilici točno u trenutku kada ljudi traže to što nudite, to znači da ih zanima što im želite ponuditi. Upravo zato budite sigurni da je ovo jedan od najisplativijih oblika oglašavanja.

Uložite svoj novac pametno te uz pomoć Google oglasa napravite uspješno ciljano oglašavanje!

 

 

Nikolina Tomašković

Ja sam Nikolina Tomašković, vlasnica obrta Expertiva. Za svoje klijente radim ciljano oglašavanje na Googleu i poboljšanje (optimizacija) WordPress web stranica. Na taj način im omogućavam da ostvare bolju vidljivost na Googleu i veći promet na njihove web stranice.

Kako sam za svoje klijente ostvarila odlične rezultate pogledajte ovdje: Moje reference / Što kažu moji klijenti

 

 

NAZOVI ODMAH: +385 91 513 2672